Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok asker görmek

Rüyada birçok asker görmek

Rüyada birçok asker görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ağır günler geçireceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada birçok asker gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada birçok asker görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birçok yemek görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada birçok balık görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada birçok sinek görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Rüyada birçok küçük yılan görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok kapıdan geçmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok kağıt para görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birçok civciv görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments