Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kadın görmek

Rüyada birçok kadın görmek

Rüyada birçok kadın görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işler yapılacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada birçok kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Rüyada birçok kadın görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada birçok hamile kadın görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada birçok yemek görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada birçok mezar görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok kapı görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, istediği evde oturacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada birçok hayvanı bir arada görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işarettir.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birçok silah görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments