Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kedi yavrusu görmek

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek verilen  sözlerin tutulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada birçok kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada birçok kedi yavrusu görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok köpek yavrusu görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Rüyada birçok yavru köpek görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada evde birçok kedi görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavruları görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, garanti olacak makama oturacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Rüyada yavru kedi sesi duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek fırsatların elden kaçacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, önemli bir lider haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments