Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirini yiyen balık görmek

Rüyada birbirini yiyen balık görmek

Rüyada birbirini yiyen balık görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birbirini yiyen balık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birbirini yiyen balık görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, patron koltuğunda oturacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet eder.

Rüyada herkesin birbirini öldürdüğünü görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birbirine bakmak sıkıntılardan kurtulmaya, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Rüyada birbirini sevmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yanlış işler yapacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments