Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine sarılan yılan görmek

Rüyada birbirine sarılan yılan görmek

Rüyada birbirine sarılan yılan görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, büyük başarılar elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sıkıntılara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine sarılan yılan gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Rüyada birbirine sarılan yılan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birbirine sarılmış yılan görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, canının sağ olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birbirine sarılıp ağlamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada birbirine sarılmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak nazara geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments