Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada iki yılanın birbirini yediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada insanların birbirini yediğini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulur.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aksiliklerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada birbirine sarılan yılan görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birbirine sarılmış yılan görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek kafa dinleyeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birbirine sarılmak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments