Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine kavusmak

Rüyada birbirine kavusmak

Rüyada birbirine kavusmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada birbirine kavusmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada birbirine kavusmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, fakir çocukları giydireceğine yorulur.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kazançlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birbirini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada birbiriyle kavga etmek düşünceli ve dalgın olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birbirini sevmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işaret eder.

Rüyada iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada birbirini yiyen yılan görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments