Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mubarek bir zat görmek

Rüyada mubarek bir zat görmek

Rüyada mubarek bir zat görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mubarek bir zat gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada mubarek bir zat görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi bir zat görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada önemli zatları görmek bahtın açılacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada veli zat görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ünlü zat görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments