Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araçla yokuş çıkmak

Rüyada araçla yokuş çıkmak

Rüyada araçla yokuş çıkmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada araçla yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada araçla yokuş çıkmak kişinin her işi severek yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuşu çıkmak para kazanmaya, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada karda yokuş çıkmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada atla yokuş çıkmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına yorulur.

Rüyada arabayla yokuşa çıkmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, donatacağına tabir olunur.

Rüyada kamyonla yokuş çıkmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments