Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerleri süpürmek

Rüyada bir yerleri süpürmek

Rüyada bir yerleri süpürmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir yerleri süpürmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada yeri süpürmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir yeri süpürmek geçmişi unutup geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak yer süpürmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işlerinin kolaylaşacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yer süpürmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, malvarlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu yeri süpürmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kirli yeri süpürmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, düşmanına galip geleceğine, sorunların kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments