Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatına adım atılacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Rüyada büyük bir yeri süpürmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri süpürdüğünü görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerleri süpürmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, rızkının sonsuz olacağına işaret eder.

Rüyada toprak yer süpürmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi yeri süpürmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerleri süpürmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments