Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu yeri süpürmek

Rüyada tozlu yeri süpürmek

Rüyada tozlu yeri süpürmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kendi işine kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu yeri süpürmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada tozlu yeri süpürmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu halıyı süpürmek seyahatlere katılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tozları süpürmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sıkılacağı bir haber almaya, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada tozlu ev süpürmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, vefa göstereceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozlu halı süpürmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada evdeki tozları süpürmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin tozunu süpürmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Rüyada tozlu evi süpürmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments