Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Rüyada büyük bir yeri süpürmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, olaylı günler geçireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Rüyada toprak yer süpürmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yeri süpürdüğünü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer süpürdüğünü görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir yerleri süpürmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerleri süpürmek yiyip içeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi yer süpürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeri süpürmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments