Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri yanmış görmek

Rüyada bir yeri yanmış görmek

Rüyada bir yeri yanmış görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri yanmış gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Rüyada bir yeri yanmış görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yanmış yer görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada yanmış bir yer görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmayan lamba görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yan yatmış ev görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin yanına gitmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Rüyada yan keski görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, işindeki verimin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments