Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan keski görmek

Rüyada yan keski görmek

Rüyada yan keski görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yan keski gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yan keski görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin yan yattığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işarettir.

Rüyada biriyle yan yana namaz kılmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yanmış kağıt görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, fırsatların elden kaçacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yanmış altın görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çok büyük borçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış çaydanlık görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yanmış ekin görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yan yana yürümek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments