Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri patlatmak

Rüyada bir yeri patlatmak

Rüyada bir yeri patlatmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri patlatmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada bir yeri patlatmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım patlamış görmek kariyer sahibi olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir evin patlamasını görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada silah patlatmak büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada poşet patlatmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Rüyada patlayan volkan görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada torpil patlatmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada geminin patlamasını görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments