Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri kazımak

Rüyada bir yeri kazımak

Rüyada bir yeri kazımak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazımak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada bir yeri kazımak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer kazımak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kazımak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kazımak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı alamet etmektedir.

Rüyada sakal kazımak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı kazımak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tencere dibini kazımak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kazımak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, tartışmaların sona ereceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments