Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kazımak

Rüyada saçını kazımak

Rüyada saçını kazımak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada saçını kazımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kendi saçını kazımak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını kazımak art niyetli kimselere rastlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada saçı kazımak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, karasızlık yaşayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kazımak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dileklerinin yerine geleceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada saçları kazımak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kazımak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını kazımak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek kişinin fena halde yanılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments