Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri hortumla yıkamak

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sağlığına kavuşacağına, heveslerinin de azalacağına, hayırlı haberlere işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak kariyerinde aşama kaydedeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, acılarını dindireceğine yorulur.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, malına gelecek zarara, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada hortumla yer yıkamak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla birini yıkamak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalettir.

Rüyada hortumla halı yıkamak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulur.

Rüyada hortumla araba yıkamak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments