Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla birini yıkamak

Rüyada hortumla birini yıkamak

Rüyada hortumla birini yıkamak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada hortumla birini yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Rüyada evi hortumla yıkamak haram yollardan mal sahibi olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulur.

Rüyada hortumla havlu yıkamak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hem hayatının kurtulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada hortumla birini yıkamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayattan her istediğini alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada hortumla halı yıkamak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Rüyada hortumla pencere yıkamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments