Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere varamamak

Rüyada bir yere varamamak

Rüyada bir yere varamamak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere varamamak gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada bir yere varamamak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gideceğin yere varamamak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rızkın genişlemesine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve varamamak zararının büyük olacağına, maddi durumunun düzeleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak dertlerin bir anda sona ereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yerlerin ıslak olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada karanlik yer görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments