Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve varamamak

Rüyada eve varamamak

Rüyada eve varamamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve varamamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler belirsizlik veya karışıklık yaşanan olayların çözülmesine yardım edebilir.

Rüyada eve varamamak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret eder.

Rüyada gideceğin yere varamamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek mutluluğunun zedeleneceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bir yere varamamak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir evde oturmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine delalet eder.

Rüyada bir eve gizlice girdiğini görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık bir ev görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments