Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevgilin varken eski sevgilini görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ayrılık yaşanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Rüyada bir yere varamamak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada gideceğin yere varamamak gözyaşına boğulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada eve varamamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin başkasını öptüğünü görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments