Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere uzanmak

Rüyada bir yere uzanmak

Rüyada bir yere uzanmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere uzanmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili evraklarınızı veya yaşam tarzınız ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak istiyorsanız detayları gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada yere uzanmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir yere uzanmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kumlara uzanmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çimenlerde uzanmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kar üstüne uzanmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üzerine uzanmak asosyal bir insan haline geleceğine, iyilik görüleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada divana uzanmak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada camide uzanmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments