Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumlara uzanmak

Rüyada kumlara uzanmak

Rüyada kumlara uzanmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, işlerin toparlanacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada kumlara uzanmak gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Rüyada kumlara uzanmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Rüyada kumları süpürmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işaret eder.

Rüyada ateşi kumla söndürmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kumları temizlemek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumlara basmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kumlara gömülmek vefa göstereceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada kumla oynamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet eder.

Rüyada denizde kumla oynamak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments