Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere tayin olmak

Rüyada bir yere tayin olmak

Rüyada bir yere tayin olmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Rüyada başka yere tayin olmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir yere tayin olmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada başka yere tayini çıkmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir yere tayin olmak özel hayatında mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere tayin olmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, uzun yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Rüyada uzak bir yere tayin olmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments