Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yaşayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka yere tayin olduğunu gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada başka bir yere tayin olmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada başka yere tayin olmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulur.

Rüyada başka yere tayini çıkmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, hastalıklarının azalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak iyi bir zanaatkar olunacağına, dönülmez yollara gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments