Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere su doldurmak

Rüyada bir yere su doldurmak

Rüyada bir yere su doldurmak çirkin iftiralara uğrayacağına, arabasını ve toprağının olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere su doldurmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada bir yere su doldurmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaba su doldurmak malının, parasının ve makamının artacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplara su doldurmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin su doldurduğunu görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, yanlış yollardan döneceğine delalettir.

Rüyada kuyuya su doldurmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürahiden su doldurmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments