Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su doldurduğunu görmek

Rüyada birinin su doldurduğunu görmek

Rüyada birinin su doldurduğunu görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin su doldurduğunu gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada çuvala su doldurmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kaba su doldurmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su doldurmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada güğüme su doldurmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada musluktan su doldurmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya su doldurmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Rüyada cam bardağa su doldurmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada varile su doldurmak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments