Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahiden su doldurmak

Rüyada sürahiden su doldurmak

Rüyada sürahiden su doldurmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, rahat ve güzel günler geçireceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Rüyada sürahiden su doldurmak gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sürahiye su doldurmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada sürahiden su doldurmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işarettir.

Rüyada cam sürahide su görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam sürahiden su içmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada sürahiden su dökmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, geçimin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalettir.

Rüyada su dolu sürahi görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sürahi su görmek elindekileri de yitireceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments