Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere sıkışmak

Rüyada bir yere sıkışmak

Rüyada bir yere sıkışmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, eşlerin ayrılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir yere sıkışmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada bir yere sıkıştığını görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir yere sıkışmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yere sıkışmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Rüyada asansörde sıkışmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkı ayakkabı giymek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments