Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkı ayakkabı giymek

Rüyada sıkı ayakkabı giymek

Rüyada sıkı ayakkabı giymek manevi yönlerinin güçleneceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sıkı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Rüyada sıkı ayakkabı giymek hayırsız olaylar yaşayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ayakta ayakkabı giymek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Rüyada parlak ayakkabı giymek imza ve söz yetkisi edineceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ayakkabı giydirmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çizme giymek yaşamının daha güzel hale geleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeğe ayakkabı giydirmek şansının artacağına, güzellik ve hayır geleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments