Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere pislemek

Rüyada yere pislemek

Rüyada yere pislemek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sıkıntı çekeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere pislemek gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada yere pislemek şifa bulacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere pislemek maddi açıdan ferahlamaya, maddi gücünün her geçen gün artacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine delalettir.

Rüyada orta yere pislemek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Rüyada ortalık yere pislemek umutlarının çoğalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada çamaşırına pislemek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet eder.

Rüyada kendine pislemek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada pantolonuna pislemek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Rüyada kurt pislemek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments