Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde hapsolmak

Rüyada evde hapsolmak

Rüyada evde hapsolmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada evde hapsolmak gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Rüyada evde hapsolmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada eve hapsolmak kulluk derecesinin artmasına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere hapsolmak yeni çalışmalara girişileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Rüyada evde deprem olduğunu görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Rüyada geniş bir evde oturmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü evi temizlemek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ev eşyalarını düzenlemek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada ev temizlik yapmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments