Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gidememek

Rüyada bir yere gidememek

Rüyada bir yere gidememek hem hayatının kurtulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada bir yere gidememek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler ön planda, anlaşmazlıkları gidermek için dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada atla bir yere gitmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, huzur ve saadet bulacağına, içebileceğine delalettir.

Rüyada bir yere koşarak gitmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yenisinin başlayacağına yorulur.

Rüyada uzak bir yere gideceğini görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir yere gitmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada gitmek istediğin yere gitmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada kalabalık bir yere gitmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments