Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere misafirliğe gitmek

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, üzücü haberler alacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada bir yere misafir gitmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere misafirliğe gitmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bir yere misafir olmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada bir eve misafir gitmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Rüyada misafirliğe gidip yemek yemek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada eve misafirliğe gitmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok büyük zararlar edileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments