Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek her attığı adımı paraya çevireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada istenilen yere gidememek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer ismi görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulur.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek atılan adımların boşa çıkacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada istanbula gideceğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada isveçue gitmek ona özlemle sarılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments