Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere bakmak

Rüyada bir yere bakmak

Rüyada bir yere bakmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bir yere bakmak gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada bir yere yüksekten bakmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada gökten yere bakmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yeri bakmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yüksekten yere bakmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere bakmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere bakmak malının artmasını sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada havadan yere bakmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada uzak bir yere bakmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments