Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havadan yere bakmak

Rüyada havadan yere bakmak

Rüyada havadan yere bakmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hikmet sahibi olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada havadan yere bakmak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada havadan yere bakmak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada havadan denize bakmak yeni iş kollarına girileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havadan yere düşmek yeni kapılar açılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada havadan yere inmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yeni bir iş bulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada havadan yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada havadan suya düşmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına tabir olunur.

Rüyada havadan atlamak kudretinin yerine geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments