Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden para çalmak

Rüyada bir yerden para çalmak

Rüyada bir yerden para çalmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden para çalmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Rüyada bir yerden para çalmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının parasını çalmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine inanılır.

Rüyada kağıt para çalmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının cüzdanından para çalmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para çantası çaldırmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Rüyada cüzdanından para çaldığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada çantadan para çalmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cebinden para çaldırmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments