Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para çalmak

Rüyada kağıt para çalmak

Rüyada kağıt para çalmak atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, işlerinin hemen hallolacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para çalmak gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kağıt para çalmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada kağıt parayı çaldırmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para çaldırmak bir süre belini doğrultamayacağına, zararının büyük olacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para çaldığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt çalmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parasını çaldırmak uğradığı zararın telafi edileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbeden para çalmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para çaldırmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments