Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantadan para çalmak

Rüyada çantadan para çalmak

Rüyada çantadan para çalmak mutluluğundan olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çantadan para çalmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada çantadan para çaldırmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada çantadan para çalmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada para çantası çaldırmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çantasından para çaldığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çanta dolusu para çalmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para çantasını çaldırmak işindeki verimliliğinin artacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz çanta çalmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma yorulur.

Rüyada siyah çanta çaldırmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çok rahat edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments