Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının parasını çalmak

Rüyada babasının parasını çalmak

Rüyada babasının parasını çalmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, mutlu bir evliliğe, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalettir.

Rüyada babasının parasını çalmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada babasının parasını çalmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada babadan para çalmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada para çalmak ve yakalanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada türbeden para çalmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cebinden para çaldırmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun parasını çalmak herkesin şaşırtılacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parayı çaldırmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada evden para çaldırmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments