Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri süpürmek

Rüyada yerleri süpürmek

Rüyada yerleri süpürmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada yerleri süpürmek gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bi yeri süpürmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yeri süpürmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir yeri süpürmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tozlu yeri süpürmek zor durumda kalınacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada yer süpürdüğünü görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri süpürdüğünü görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, dua alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi yer süpürmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments