Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf kedi görmek

Rüyada zayıf kedi görmek

Rüyada zayıf kedi görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kişinin muradına ereceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada zayıf kedi gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada zayıf kedi görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada zayıf bacak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok zayıf olmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerin devam edeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını zayıf görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments