Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü erkekle konuşmak

Rüyada ünlü erkekle konuşmak

Rüyada ünlü erkekle konuşmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yeterli kimse haline geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada ünlü erkekle konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Rüyada ünlü bir erkekle konuşmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada ünlü erkekle konuşmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir şarkıcıyla konuşmak endişe ettiği işlerin son bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments