Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüden imza almak

Rüyada bir ünlüden imza almak

Rüyada bir ünlüden imza almak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çaresiz hallere düşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ünlüden imza almak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Rüyada bir ünlüden imza almak onurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin imza almak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinden imza almak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada imza atanı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada iş için imza atmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, maddi çıkmazların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Rüyada bankada imza atmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, can sıkıcı haberler almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments