Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinden imza almak

Rüyada ünlü birinden imza almak

Rüyada ünlü birinden imza almak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sevineceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada ünlü birinden imza almak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Rüyada ünlü birinin imzasını almak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birinden imza almak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet eder.

Rüyada bir ünlüden imza almak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birinin imza almak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Rüyada atatürk imzası görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada imza istemek terslik yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi imzanı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments