Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş için imza atmak

Rüyada iş için imza atmak

Rüyada iş için imza atmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, hane içine ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş için imza atmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Rüyada iş için imza atmak ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kağıda imza atmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik imza atmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kağıda imza atmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bankada imza atmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada nikah imza atmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasında imza atmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, emeklerinin karşılığını alacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments