Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imza atanı görmek

Rüyada imza atanı görmek

Rüyada imza atanı görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada imza atanı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada imza atanı görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada imza atan birini görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada atatürk imzası görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada atatürkün imzasını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada imza atamamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeye imza atmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah için imza atmak hayatının bir düzene kavuşacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments